AvalachajankA vol.5 (Psylocybe 5th Anniversary)

Nedavno sam imala priliku da posetim i fotografišem jedan nesvakidašnji matine. Drugari su organizovali petu po redu Avalachajanku. Avalachajanka se organizuje u Avala kafeu u samom podnožju Avalskog tornja. Predstavlja jedinstveni sklop dečijih i umetničkih radionica, izložbi i kutka za igru u kombinaciji sa zvucima ambijentalne muzike, a u kasnijim satima i goa trensa.

Razmisljala sam o tome kako mladi roditelji više ne mogu da odvoje vreme za žurke na koje su nekada išli. I zbog toga ovakva dešavanja predstavljaju priliku da se nedeljno popodne provede sa decom i kućnim ljubimcima slušajući omiljenu vrstu muzike. Jer da, svaki put kada se organizuje Avalachajanka mogu da se dovedu svoji ljubimci, pa sam tako i ja povela svog Kozmu. 🙂

Ovog puta je Psylocybe, online prodavnica koja nudi ručno oslikane majice sa psihodeličnim fluo motivima, organizovala takmičenje. Na organizovanoj radionici gline svaki posetilac je mogao da kreira svoju viziju pečurke, a najbolja je svom kreatoru donela poklon majicu.

Ono što me je jako privuklo na događaj je to što sam znala da će sve biti šareno, što se mom oku i objektivu najviše dopada. I naravno muzika.